0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

HRVAT SRAMNO IZVREĐAO „ORLOVE“: Oni su sramota za fudbal, oduvek su bili magnet za incidente!

Objavljeno: 04.12.22 u 12:18

Nije štedeo reči kada je pričao o našoj selekciji

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da ostvari pobedu nad Švajcarskom i tako se plasira u nokaut fazu Svetskog prvenstva u Kataru.

Nažalost samu utakmicu su obeležili incidenti za koje je odgovoran kapiten našeg rivala Granit Džaka, koji inače ima albansko poreklo.

VESTI SA MUNDIJALA:

On je se hvatao za međunožje, vređao i psovao naše fudbalere da bi pojedinima prekipelo u završnici utakmice pa su hteli da se obračunaju sa njim.

Sve ovo je kasnije komentarisao bivši hrvatski trener i analitičar Tomislav Stipić koji je učešće reprezentacije Srbije zbog svega nazvao sramotnim.

Pre svega, fudbal nas uči, nekad polako, ali nas uči i daje nam nove trendove. Ili mi je ili najveće razočarenje ili sramota to s našim susedima, Srbijom. Celokupna ta slika, ta prezentacija nas odvraća od idealne slike, od fudbala, odbija nas to ponašanje na terenu i uz teren – rekao je on.

Pored toga on je podsetio na nekoliko navodnih skandala za koje su bili odgovorni srpski fudbaleri za vreme Jugoslavije.

To mi je neka vrsta razočaranja. Malo sam se udubio u istoriju i video da je 1974. bilo nešto s kopačkama, 1990. alkohol, 2006. tuča, 2022. navodno žene… Fudbal nas uči, ali njih malo sporije i nekako mi ostaju magnet za neke stvari gde oni gube fokus, a ne stave prioritet na rezultat i zajedništvo – istakao je Stipić.

13
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter