0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

FRANCUSKA MUNJA – KILIJAN MBAPE: „Platiću kaznu, ne mora savez!“

Objavljeno: 04.12.22 u 22:40

Još jedna odlična partija.

Francuzi su danas savladali Poljsku, 3:1, i tako osigurali četvrtfinale Mundijala gde ih čeka selekcija Engleske, koja je bila bolja od Senegala – 3:0.

Najzaslužniji za pobedu branitelja titule bio je Kilijan Mbape. Mladi Francuz stigao je do devetog gola na Svetskim prvenstvima. S obzirom da mu je tek 23 godine (za nekolko dana puni 24), realno je da može ugroziti rekord Miroslava Klosea u jednom momentu svoje karijere. Podsećamo, Nemac ima 16 postignutih golova na Mundijalima što predstavlja apsolutni rekord.

Naravno, uz uslov da nastavi sa ovakvim igrama.

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

Ipak, od početka prvenstva nije se fudbaler PSŽ-a pojavljivao u medijima, pa je posle Poljske odlučio da pojasni situaciju.

Mnogi su se pitali zašto me nema u medijima. Ništa lično prema novinarima, ali hteo sam da se koncentrišem na turnir i svoju igru. Moram 100 posto da budem u tome i ne smem da gubim energiju ni na šta drugo. Zato nisam izlazio pred novinare. – istakao je mladi Francuz.

Fudbalski savez Francuske zbog toga će biti novčano kažnjen, ali je Kilijan rekao da će on pokriti troškove.

Nedavno sam saznao da će savez biti kažnjen. Ja ću da platim, ne mora savez da daje novac zbog moje odluke. – zaključio je Mbape.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter