8
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

BOŠKO ĐUROVSKI: Zašto Eraković nije ulazio u igru!? (FOTO)

Objavljeno: 04.12.22 u 11:05

Dok čekamo Orlove da se vrate iz Katara, mnogi fudbalski stručnjaci pričaju o njihovom nastupu na Mundijalu u Kataru.

Jedan od njih je i saradnik Piksija iz Japana i bivši saigrač iz Crvene zvezde, Boško Đurovski, koji je gostovao sa Nenadom Jestrovićem na programu TV Prva. Nekadašnji fudbaler i trener crveno-belih je imao dosta pitanja za selektora reprezentacije.

„Ofanzivno su u neku ruku i ispunili naša očekivanja. Ali, mora da se napravi analiza u miru. Zašto je pod znakom pitanja fizička pripremljenost igrača? Ja nisam razumeo da li je to fizička kondicija ili fizičko stanje igrača? Da vidimo ko je odgovoran ako su igrači bili nespremni. Da se neko pošalje u klubove, da se odrade testovi“ započeo je Đurovski, pa nastavio u istom ritmu:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Da vidimo i strategiju oko izmena. Da li smo gurnuli nekog mladog igrača na ovom Svetskom prvenstvu? Zašto, recimo, jedan Eraković nije ušao protiv Kameruna? On je štoper, a igra i desnog i levog beka u Zvezdi. Ako vidimo da Brazil počne sa Militaom na desnom beku protiv Švajcarske, a štoper je u Realu, zašto ne dati šansu i tom Erakoviću, koji možda nije u rangu ovih ostalih štopera koje imamo, ali ima tu srčanost. Treba se napraviti dobra analiza, moramo bolje da se organizujemo u našem Savezu.

FOTO: STARSPORT

Ja sam sa Piksijem šest godina radio u Japanu, pa još dve godine sam. Tamo se zna – ako nešto ne valja, to se lepo zapiše i pred sledeće prvenstvo se otvori da se vidi gde su bile greške. Dakle, potrebna je dobra analiza da se vidi ko snosi odgovornst i kako. Potreban je kontinuitet da bi se napravio uspeh, ali mora da se preuzme i odgovornost“ zaključio je Boško Đurovski.

28
14

8 Komentara

  1. svaka čast Erakoviću, al’ zašto Mašović nije pozvan, momak bi odigrao sa više srca nego i Milenković i Veljković!

    0
    3
    Odgovori
  2. Gospodine Djurovski,mani se corava posla-kakav Erakovic-primili bi tada tuce golova-kada nije pozvao jednog Urosevica koji bi na levom beku dostojno zamenio povredjenog pavlovica i koji je sigurno u dosadasnjem prvenstvu najbolji igrac cele lige.MOrao ga je povesti jer je to Vucuv zahtevao zajedno sa Terzicem koji je sve ucinio da se blati Piksi i ti izgleda moras da se povinujes onoma sta Terzic prica-ne mogu da verujem.

    3
    11
    Odgovori
  3. Svaka cast vasem portalu jer svake nedelje sve jace i jace promovisete proZvezdinu politiku. Treba da je sramota sve ove nazovitrenere, koji se javljaju i pametuju sada, uvlaceci se za eventualne poene u buducnosti, i kao hijene da cekaju komadic ostavljenog mesa. Svi oni se nisu pojavljivali iz misjih rupa dok je Piksi vratio bar neki identitet nasoj reprezentaciji. Erakovic je mlad i buducnost je pred njim, ali poznajuci nameru i ovoga i onoga , koji ga huska, namera im je da Erakovicevim minutima, nabudze cenu transfera. A vi, samo dajte publicitet trenerakim i ljudskim promasajima.

    8
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter