0
Košarka

head coach Ergin Ataman Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ATAMAN SE RAZGOROPADIO: ‘Neki više neće nositi dres Efesa!’

Objavljeno: 04.12.22 u 19:15

Ni sjajna partija Vase Micića nije bila dovoljna.

Ekipa Anadolu Efesa poražena je u okviru turskog šampionata od strane Karšijake. Blistao je srpski internacionalac Vasilije Micić sa 37 poena i osam asistencija, ali ni to nije bilo dovoljno Efesu da upiše pobedu. Nakon meča burnu konferenciju za medije održao je Ergin Ataman:

head coach Ergin Ataman (L) and Vasilije Micic-Anadolu Efes Practice
Final 4l -Euroleague 2021/22-Opening Press Conference
Beograd, 18.05..2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘Neki igrači daju sve od sebe u utakmicama posle obaveza u Evroligi. Od nekih drugih nemamo ni najmanji doprinos. Dakle, budući da ovi igrači nemaju nameru dodatno naporno da rade na napretku, preduzećemo dodatne mere. Anadolu Efes je klub pobednika. To je ekipa za igrače koji daju sve za pobedu. Nastavićemo da pobeđujemo, ali oni koji nemaju takav mentalitet više neće nositi Efesov dres.’ – rekao je vidno revoltirani turski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter