0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@Argentina

VEČE KOJE ĆE MESI DUGO PAMTITI: „Još jedan korak ka ostvarenju cilja!“

Objavljeno: 03.12.22 u 23:07

Odigrao odlično!

Fudbaleri Argentine savladali su Australiju sa 2:1 i tako zakazali okršaj sa Holandijom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Duga je istorija duela ove dve reprezentacije, tako da nas sigurno očekuje odličan meč.

Lionel Mesi večeras se mučio sve do 36. minuta. Tada je načeo odbranu Sokerusa, a nakon toga je bilo pravo uživanje gledati argentinskog mađioničara. Time je na pravi način „začinio“ svoju 1000. utakmicu u karijeri.

FOTO: Twitter/@Argentina

Nakon utakmice, jasno, nije bio zadovoljan samo finišom i tom velikom prilikom Australije za izjednačenje.

Mogli smo da završimo meč i ranije, dali su gol posle odbitka i počeli da nas pritiskaju. Osim te situacije pred kraj, kada je naš golman odbranio, nismo mnogo patili. – rekao je fudbaler PSŽ-a.

Ističe da je prolazak dalje najvažniji od svega.

Prošli smo dalje i to je najvažnije. Bio je to naporan dan, imali smo veoma malo vremena za odmor i dosta smo se zamarali. Bila je to fizički veoma zahtevna utakmica. Srećan sam što smo napravili još jedan korak ka ostvarenju cilja. – kazao je Leo.

FOTO: Twitter/@Argentina

Vidno su umorni bili Argentinci u samom finišu meča.

Naš tim je impresivan. Kada su rekli da se igra svaka tri dana, rekli smo da je to ludost, ali naša želja je bila da se nađemo u ovoj poziciji, jer svi znaju kakav je to osećaj, igrati na Mundijalu. Ostali smo jedinstveni, sada nam sledi još jedan težak meč, sa Holandijom. – zaključio je Mesi.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter