0
Katar 2022

Brazil's forward Neymar (L) in action against Andrija Zivkovic (R) of Serbia during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

POZITIVNE VESTI ZA BRAZIL: Nejmar je ponovo u trenažnom procesu!

Objavljeno: 03.12.22 u 22:10

Konačno dobre informacije za njih!

Brazil je grupu sa Švajcarskom, Kamerunom i Srbijom završio na prvom mestu. Savladali su na otvaranju Mundijala Srbiju, a zatim i Švajcarsku, dok su protiv Kameruna poraženi u utakmici koju su igrali sa rezervnom postavom.

Ipak, nije sve bilo pozitivno za Selesao. Gabrijel Žezus je završio prvenstvo zbog povrede, Teles je takođe blizu sličnog raspleta.

Povređeni su Danilo i Aleks Sandro, ali ono što najviše zabrinjava sve u Brazilu je njihov najbolji igrač – Nejmar. Povredio se u susretu sa Srbijom i propustio ostatak grupne faze.

Takođe, neće igrati ni protiv Južne Koreje u osmini finala. Međutim, danas su stigle pozitivne vesti. Fudbaler Pari Sen Žermena se vratio u trenažni proces.

To znači da će vrlo verovatno igrati u eventualnom četvrtfinalu ukoliko Karioke opravdaju ulogu favorita i izbace Južnu Koreju.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter