0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Mathias Lessort (C) and Vladimir Brodziansky (R) during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan Mozzart Bet and KK Split at Stark Arena on November 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

PARTIZAN OČEKUJE PAKLEN RASPORED: Mogu li crno-beli da se izdignu u bitnom momentu?!

Objavljeno: 03.12.22 u 15:31

U svaki meč ulaze željni trijumfa.

Košarkaši Partizana, protiv Valensije zabeležili su 4. poraz u nizu, a u narednom periodu, očekuje ih još mnoštvo izazova. Prvo će se izabranici Željka Obradovića sastati sa ekipom Budućnosti u nedelju 4. decembra od 19 časova.

Biće to odlična prilika da se loš niz prekine i da crno-beli ostanu na prvom mestu u AdmiralBet ABA ligi. Nakon toga, na programu je novi večiti derbi, ali ovog puta, prvi u istoriji u okviru Evrolige. Partizan će dočekati Crvenu zvezdu u četvrtak od 20.30 na domaćem parketu, sigurno željan osvete za poraz u regionalnom takmičenju.

from left, Nemanja Nedovic, Zach LeDay, Kevin Punter, Vladimir Brodziansky and Yam Madar during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Samo 3 dana kasnije, crno-beli putuju u Ljubljanu, na megdan jednoj od najboljih ekipa u AdmiralBet ABA ligi, Cedevita Olimpiji. Na svim tim mečevima, crno-belima neće biti ni malo lako, posebno uzevši u obzir mnogobrojne probleme sa povredama koji u ih snašli.

Već od ranije povređeni Aleksa Avramović i Balša Koprivica, još uvek nisu blizu povratka na teren, dok je status Alena Smailagića upitan. Taođe, na konferenciji za medije, posle Valensije, Obradović je istakao da je određeni udarac dobio i Dante Egzum, kome je natekao lakat, pa je situacija sa njim za sada nejasna.

VESTI O PARTIZANU:

RASPORED PARTIZANA:

4.12 AdmiralBet ABA liga – Partizan:Budućnost

8.12 Evroliga – Partizan:Crvena zvezda

11.12 AdmiralBet ABA liga – Cedevita Olimpija:Partizan

13.12 Evroliga – Asvel Lion:Partizan

16.12 Evroliga – Partizan:Anadolu Efes

19.12 AdmiralBet ABA liga – Partizan:FMP

22.12 Evroliga Fenerbahče: Partizan

14
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter