0
AdmiralBet ABA Liga

Vladimir Jovanovic Crvena zvezda - Buducnost, ABA liga, Beograd, Srbija 10.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„PARTIZAN JE TIM PRAVLJEN ZA EVROLIGU!“: U Budućnosti svesni koliko težak posao ih očekuje!

Objavljeno: 03.12.22 u 17:13

Derbi kola!

Sutra od 19 časova košarkaši Partizana dočekuju Budućnost u derbiju 9. kola AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli mnogo bolje na tabeli, međutim nalaze se u određenoj krizi što će Podgoričani sigurno pokušati da iskoriste. Partizan je na skoru 7-1, dok Budućnost ima pet pobeda i tri poraza.

Trener plavih, Vladimir Jovanović, pre svega se osvrnuo na pobedu Budućnosti u Evrokupu.

Pre svega bih rekao da smo u Evrokupu protiv Hapoela u Tel Avivu odigrali dobro na obe strane terena. Ono što me raduje, imali smo standard u odbrani i ako bih nešto želeo na sledećoj utakmici protiv Partizana to je da zadržimo isti standard. Pre svega odbrana, ali i napad. – započeo je trener podgoričkog kluba.

Vladimir Jovanovic Gavrilo Pajovic Crvena zvezda – Buducnost, ABA liga, Beograd, Srbija 10.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Zatim je pričao o Partizanu i kvalitetima tima Željka Obradovića.

Što se tiče Partizana, ekstremno kvalitetan tim, pravljen za Evroligu i pokazuju odlične partije u oba takmičenja, vođeni vrhunskim trenerom Željkom Obradovićem. Moramo ponoviti partiju i u odbrani i u napadu, ne samo na ovoj utakmici, kako bi to postao standard. – zaključio je Jovanović.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter