0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

NISMO SINOĆ GLEDALI SAMO FUDBAL: Retrospektiva svih provokacija! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.22 u 08:36

Pored goleade na jučerašnjem odlučujućem meču za prolaz u nokaut fazu, videli smo i provokacije, koje su uglavnom bile u režiji Švajcaraca.

Prvu provokaciju videli smo neposredno pred početak duela, kada je pristalica reprezentacije Švajcarske došao među Srbe sa albanskom belom kapicom i uslikao se pokazujući simbol njihove države. Naši navijači nisu hteli da trpe to, pa su gospodina sa slike udaljili sa stdiona baš onako kako i dolikuje!

Nismo čekali dugo do novih čarki i provokacija od Švajcaraca, pa je tako strelac prvog gola na meču, Đerdan Šaćiri, svojim ponašanjem prednjačio u nefudbalskim stvarima, kao i četiri godine ranije. Dušan Vlahović je samo čekao da zatrese mrežu, a kada je to učinio u 35. minutu, na neprimeren način je odgovorio na provokacije, a na slici ispod možete videti kako je proslavio vođstvo naše reprezentacije.

FOTO: STARSPORT

Granit Džaka je u jednom momentu tokom drugog poluvremena toliko razbesneo čitav tim i stručni štab Srbije, da su svi skočili sa klupe i uleteli na teren. Sjajni vezista, ali ne i čovek, poznat po nesportskim manirima i prostačkom ponašanju, pokazao je svoje međunožje našem selektoru i rezervnim igračima.

Odmah je reagovao ceo tim, a Džakina gestikulacija je posebno iznervirala Predraga Rajkovića i Dušana Vlahovića koji su brzo potrčali ka članu nacionalnog tima Švajcarske.

FOTO: Printskrin Twitter / stuafc71

Naši su vodili fudbalsku bitku sve do finiša, kada više nisu mogli samo da ćute. Nakon pokazivanja međunodžja i psovki, Džaka je sve direktnije nasrtao na naše igrača. Naleteo je na tvrd orah kada je Nikoli Milenkoviću ‘pukao film’. Stameni štoper je uhvatio Džaku za dres i bacio ga na travnatu podlogu, a ubrzo su se priključili ostali akteri sukoba.

FOTO: STARSPORT

Titulu aposlutnog ‘pobednika’ (luzera) poneo je upravo Džaka. Po završetku susreta vezista je pozajmio dres od saigrača, i to baš od Ardona Jašarija. Obukao ga je i okrenuo ka kameri. Jasno je i gotovo sigurno da je reč o novoj provokaciji, jer je nažalost to prezime dobro poznato srpskoj populaciji, zbog ozloglašenog osnivača tzv. OVK – Adaema Jašarija.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter