0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

MESI PROBIO BUNKER AUSTRALIJE: Degenek i društvo odlično parirali sve do momenta magije! (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.22 u 20:48

Ponovo Mesi!

Fudbaleri Argentine i Australije igraju drugi meč osmine finala na Svetskom prvenstvu u Kataru. Utakmica se igra na stadionu Ahmad bin Ali. Nakon prvog poluvremena rezultat je 1:0 za Gaučose.

U prvih petnaestak minuta videli smo odmeravanje snaga. Inicijativu su, očekivano, uspostavili Mesi i drugovi, ali bez ozbiljnijih prilika i akcija.

Australija je uspela u svojoj očiglednoj nameri da spusti tempo meča. Argentinci su bez ikakve ideje napadali, sve do 20. minuta, kada su čak Sokerusi preuzeli posed lopte i diktirali tempo.

Prva situacija na utakmici, vredna pominjanja, dogodila se u 29. minutu. Nakon kornera Australije, njihov štoper Suter je uputio udarac ka golu, ali su Gaučosi ispucali loptu svog kaznenog prostora.

I onda 36. minut. Lionel Mesi je odlučio da mu je dosta uspavanke. Odlično se snašao u kaznenom prostoru Sokerusa i plasirao loptu u mrežu Rajana.

Inače, Lionel Mesi večeras igra svoj 1000. meč u karijeri.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter