0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Ništa od Robijevog povratka u Srbiju! (FOTO)

Objavljeno: 03.12.22 u 13:27

Legendarni fudbalski as neće sedeti na klupi srpskog superligaša!

Prethodnih dana u pojedinim srpskim medijima pojavila se informacija da će legendarni fudbaler i trener, Robert Prosinečki, ponovo raditi u Srbiji. Naime, Novi Pazar je navodno zainteresovan za usluge hrvatskog stručnjaka, jer sadašnji stručni štab nije zadovoljio klupska očekivanja. Prema saznanjima HotSporta, do te saradnje neće doći.

Iz izvora bliskih Prosinečkom potvrđeno nam je da popularni Robi u ovom trenetku ne namerava da se vrati na terene Mozzart bet Superlige Srbije.

FOTO: STARSPORT

Još uvek nije poznato gde će čuveni as Crvene zvezde nastaviti svoju trenersku karijeru. Ponuda uvek ima, ali strpljivo se čeka ona prava. Poslednji angažman Robert je imao u Olimpiji iz Ljubljane, koju je napustio ubrzo posle starta aktuelne sezone.

O klupskoj karijeri ovog velikana ne vredi trošiti reči, jer je ona fudbalska lektira svakog sportskog fanatika. Kada je reč o Robijevom trenerskom putu, pre odlaska u Sloveniju sa klupe je predvodio Crvenu zvezdu, Kajzerispor, nacionalne timove Bosne i Hercegovine i Azerbejdžana, kao
i turski Denizlispor.

Novi Pazar je na fenomenalan način otvorio sezonu pod dirignetskom palicom Vladimira Gaćinovića, ali iskusni stručnjak je iz privatnih razloga morao da napusti funkciju tokom jesenjeg dela šampionata. Na poziciji šefa struke nasledio ga je Damir Čakar, a posle ovakvih glasina o potrazi za novim trenerom, pravo je pitanje da li će bivši fudbaler Partizana završiti sezonu na klupi tima sa ‘Džaizkoin‘ arene.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter