0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

FOTO UBODI: Evo ko je sve sinoć bio uz Orlove! (FOTO)

Objavljeno: 03.12.22 u 09:30

Veliki značaj imala je jučerašnja utakmica, pa ne čudi što su mnoge javne ličnosti prisustvovale na stadionu „974“ u Dohi.

Svaka utakmica reprezentacije privuče veliki broj gledalaca, ali bez sumnje je duel protiv Švajcarske bio najbitniji za našu selekciju u prethodnoj deceniji. Nadali smo se da ćemo gledati Srbiju na završnici Mundijala posle 24 godine, ali nedostajalo je snage našim prvotimcima da se izbore sa iskusnim i snažnim Švajcarcima.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Veliki broj domaćih poznatih ličnosti je prisustvovalo na ovom meču, pa su tako Dejan Rambo Petković, Dejo Savićević, Duško Tošić, Željko Joksimović i njegova lepša polovina, Jovana bili na stadionu u Dohi. Naravno, pored njih tu su bile i žene, odnosno devojke fudbalera, pa su najuočljivije bile Sofija Milošević i Anastasija Ražnatović. Verovatno je bilo i više viđenih ljudi, ali su se vešto sakrili od kamera.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
5
13

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter