0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

FILIP KOSTIĆ RAZOČARAN: Ova generacija može više! (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.22 u 09:43

Filip Kostić je osetno razočaran izneo svoje utiske nakon ispadanja reprezentacije Srbije sa Mundijala u Kataru.

„Ne mogu da tražim sada izgovore, najbitnije je da smo svi dali maksimum.Pokušali smo, nismo uspeli. Razočarani smo, svima nam je jako teško. Dali smo sve od sebe, i stručni štab i igrači. Zajedno pobeđujemo i gubimo. Jako težak trenutak za sve nas. Ne smemo sada da padnemo. Ispravljamo greške, čekaju nas kvalifikacije za Prvenstvo Evrope. Ova generacija može više, nadam se da ćemo uspeti“ započeo je Kostić, pa sagledao celu grupnu fazu, u kojoj je naša reprezentacija osvojila svega jedan bod:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Realno je trebalo da dobijemo meč protiv Kameruna, i to sa više razlike. Ne smemo da primamo takve golova, to nam se već dešavalo.“ bio je jasan, a onda se osvrnuo i na drugi pogodak Švajcarske, za koji je mogao bolje da reaguje:

„Nismo još analizirali utakmicu, ne znamo šta se desilo. Kod drugog gola sam video da jedan njihov vezni igrač trči ka golu , trčao je 30 metara. Bio sam najbliži i pokušao sam da ga stignem. Ne znam odakle se pojavio drugi igrač, bio je slobodan. Namestio je gol. Primili smo golove u najgorem trenutku“ istakao je Kostić, pa naglasio da nam je falilo snage za veću borbu:

„Teško je kada gubite, bilo nam je potrebno mnogo energije. Moramo da se držimo zajedno. Videli ste kako je to selektor podneo na klupi. Teško nam je to da shvatimo. Selektor nam je čestitao što smo dali maksimum. Jedva smo hodali na kraju. Nama je trebala pobeda, selektor je izašao hrabro sa dva špica“ razočaran je bio krilni napadač Srbije i Juventusa, a za kraj se osvrnuo na provokacije fudbalera Švajcarske:

„To su normalne stvari. Visok puls, tenzija. Bilo je to samo na kraju“ zaključio je Filip Kostić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter