0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

DŽAKA SE PRAVDA: Nije to bila nikakva politička poruka! (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.22 u 10:50

Nije postigao pogodak, kao 2018. godine, ali je vidno bio zadovoljan Granit Džaka, koji je pred kraj i nakon meča provocirao naše reprezentativce.

„Bila je utakmica sa mnogo emocija, ali to je deo fudbala. Bio je fer meč, mi smo se fokusirali na fudbal i napravili smo veliki korak plasmanom u osminu finala. Ponosni smo na to“ započeo je Granit Džaka, koji je poneo epitet igrača utakmice, a onda je pohvalio ceo tim za dobru partiju:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Ja sam zadovoljan, kao i ceo tim, stručni štab. Znali smo da naš rival ima sjajne kvalitete, bilo je dosta lopti ka Mitroviću i Vlahoviću, ali sjajno smo odigrali, naš trener je sve dobro pripremio i zasluženo smo pobedili. Želimo da sad i Portugaliji izađemo na crtu“ dodao je fudbaler Arsenala, koji je nakon utakmice obukao dres sa prezimenom Jašari u kojem je proslavio pobedu, a zatim je objasnio o čemu se radi:

„Nije to bila nikakva politička poruka nego se odnosilo na mladog saigrača kojem sam poslao poruku podrške. Znam kako mu je, bio sam i ja mlad, želim da mu pomognem.“ zaključio je Granit Džaka.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter