1
Domaći fudbal

Dragan Dzajic 10.5.1019. Maj 10. 2019. Novi Sad, Srbija, Proleter - Crvena Zvezda, Super liga Srbije (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DŽAJIĆ EMOTIVAN ZBOG POVLAČENJA DRESA: Mislio sam da će da mi potekne suza – do kraja života ću pomagati Zvezdi!

Objavljeno: 03.12.22 u 15:02

Još jednom su mu se zahvalili.

Još ranije, Crvena zvezda, donela je odluku da se dres sa brojem 11 povuče iz upotrebe u čast Dragana Džajića. Ovo će biti treći dres povučen dres u Zvezdinoj istoriji, nakon broja 12 u čast navijačima i broja 26 u čast preminulom Goranu Gogiću.

Na vanrednoj sednici skupštine FK Crvena zvezda, Dragan Džajić je izneo emotivno izlaganje, ovodom ove časti. On je istakao da će do kraja života pomagati klubu, kao i da se suzdržao da ne zaplače.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nema reči kojima bih mogao da se zahvalim na velikom priznanju kao što je povlačenje dresa sa brojem 11. Kada provedete 60 godina u Crvenoj zvezdi i potom dobijete priznanje, onda zaista morate da budete srećni i zadovoljni. Kada je reč o Crvenoj zvezdi, nastaviću da do kraja života pokušavam da dam mali, bilo kakav doprinos za razvoj i uspešnost kluba u budućnosti – počeo je Džajić i dodao:

Hvala svim ljudima koji su dali inicijativu da se dres sa brojem 11 povuče, kao i onima koji su doneli tu odluku. Veliko zadovoljsto ste mi učinili. Mislio sam i da će da te potekne suza, ali neće, suzdržaću se. Hvala vam, a ja ću nsataviti da dajem doprinos razvoju i uspehu Crvene zvezde.

3
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter