0
Košarka

Bogdan Bogdanovic (C) Serbia v Greece - FIBA World Cup Qualifiers on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOGDANOVIĆ NIJE MOGAO DA SPAVA ZBOG POVREDE: Pitao sam se hoću li biti isti i da li će me boleti koleno!

Objavljeno: 03.12.22 u 13:50

Nije mu bilo lako.

Košarkaš Atlanta Hoksa i reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović, oporavio se od povrede i nakon višemesečne pauze, zaigrao je sinoć. On je u pobedi nad Jokićevim Denverom ubacio 5 poena, a nakon meča, pričao je o svemu sa čim se susretao tokom oporavka od nezgodne povrede.

Bogdanović je istakao da se mnogo puta pitao da li će biti isti kada se vrati na teren i da li će osećati bolove.

Prvi put sam imao takvu povredu u karijeri i zaista volim ovu igru. I samo je sjajno što sam prošao kroz taj proces, još od prošle sezone. Kada ti se to desi, baš želiš da se vratiš. Mnogo puta sam se pitao hoću li biti isti ja kada se vratim, da li će me boleti koleno. Nisam imao neke probleme ali sam jedva čekao da se vratim od početka sezone, ali treba ti vremena da se nosiš sa tim. Bio sam okružen porodicom, ljudima koji su me podržavali sve vreme i sada sam se vratio i nadam se za stalno, počeo je Bogdanović.

Potom je otkrio da trenutno ne može da uradi sve što je ranije radio i da će mu trebati vremena da se vrati u svoju brzinu. Takođe, istakao je da tokom nekih noći nije mogao da zaspi i da je sve to u glavi.

Vidim da sada ne mogu da uradim sve stvari koje sam radio jer sam ranije to radio u mnogo brže. Treba mi da se vratim u svoju brzinu ali dobro sam se osećao. Prošle godine kao da sam igrao sa jednom nogom, nije bilo samo do igranja, nekih noći zbog povrede nisam mogao da spavam. To je više u glavi. Nisam očekivao da se vratim sa mnogo poena, ali nije bilo bola i zaista sam srećan – zaključio je srpski reprezentativac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter