5
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

BIVŠI HRVATSKI REPREZENTATIVAC ALBANSKOG POREKLA NAPADA PIKSIJA: ‘Psovao je ‘mater šiptarsku’, to je za svaku osudu!’

Objavljeno: 03.12.22 u 18:37

Javljaju se sa svih strana da osude postupak našeg selektora.

Srbija je juče eliminisana sa Mundijala u Kataru porazom od Švajcarske – 3:2. Poveli su naši momci sa 2:1, a u jednom momentu se mogao videti Dragan Stojković, kako nešto govori, moglo bi se pročitati sa usana šta, ali nećemo nagađati.

Dan nakon meča javio se nekadašnji hrvatski fudbaler albanskog porekla – Kujtim Šalja koji traži da naš selektor bude kažnjen.

FOTO: STARSPORT

‘Znate kako ja kažem, fudbal je igra koja se odvija na zelenom terenu. Međutim, puno pre te utakmice krenule su provokacije iz srpske reprezentacije. Zašto? Pa Džaka je reprezentativac Švajcarske, njegova porodica tamo živi. I ne vidim razloga da ga neko provocira.’ – rekao je Šalja i potom dodao:

‘Čitam da mu je Piksi Stojković psovao ‘mater šiptarsku’. To je za svaku osudu, i reakciju FIFA. Pa videli ste nakon utakmice, sedam srpskih igrača nasrće na Džaku. Zašto? Jer je slavio pobedu. Srbija je bila toliko loša na ovom turniru, nije pokazala ništa i sada je svoje frustracije iskalila na jednom igraču.’ – zaključio je Kujtim.

FOTO: STARSPORT

Treba biti pošten i reći da je jasno zašto Kujtim staje u odbranu Švajcarske reprezentacije. Rođen je u jednom od najlepših srpskih gradova – Prizrenu, ali ga to ne sprečava da govori protiv Srbije.

5
5

5 Komentara

  1. DRAGAN STOJKOVIC POJAM ZA FUDBAL,trenera,pedagog,igraju protiv Svajcarske,povedu 2:1 i psuje majku siptarsku,bruka i sramota za jedno takvo fudbalsko i trenersko ime,cela reprezentacija se opteretila politikom i sa 2 igraca sa Kosova,koji su rodjeni u Svajcarskoj,i posle i Vi i sve nasi portali iznacuju kako Dzaka psuje,a niko da izbaci jednu sramotu za naseg trebera koji predstavlja nasu zemlju Srbiju,kada se bude vide gledalo kako igramo a manje koje kojeg porekla i nacionalonosti iz drugih reprezentacija bolje ce nam svima biti u drustvu i svemu!Jer politika i nacionalnost nije nam nista dobro donela vec 22 god,ratovi,sankcije!

    5
    4
    Odgovori
  2. Citaosam mnogo komentara niko pe polazi od sebe i ovaj komentar šalin tacno je da ima mnogo politizacije u sportu šta mi bi uradili kad bi jedan albanac igra za našu reprezentaciju mismo takva nacija da bi odma iz bacili iz selekcije što ne pova himnu a naša himna je naciinalisticka
    Šaciri i đaka su poreklom sa kosova i igraju za šavcare ima i jedan naš imi izgubili smo utakmicu samo zato što su igraci bili toliko optereceni sa đakom i šacirija da nisu znali gde biju izbacite politiku iz sporta nemci zbog pederske trake ispali …

    8
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter