1
Katar 2022

Head coach Dragan Stojkovic (R) of Serbia speaks to Dusan Tadic (L) during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Cameroon and Serbia. Poto by Starsport.

UTAKMICA SA ŠVAJCARSKOM, KAO „FINALE“ PROTIV PORTUGALA: Evo šta je tada selektor Stojković rekao!

Objavljeno: 02.12.22 u 11:09

Tada je znao šta da radi, neka primeni isti recept!

Orlovi će večeras pokušati da uzlete iznad grupe G i tako se domognu nokaut faze Svetskog prvenstva u Kataru. Odlučujući susret, igra se od 20 časova, a Srbija u toku mandata selektora Dragana Stojkovića Piksija, već je jednom pokazala da dobro igra pod pritiskom.

To je naravno bio slučaj u udelu sa Portugalom, koji nam je i doneo plasman na Mundijal, a selektor Stojković, tada je istakao da naš tim jedva čeka utakmicu.

– Jedva čekamo utakmicu, „pucaćemo iz svih oružja“, pretpostavljamo da ce nam biti potrebna pobeda, ali oni imaju duel sa Irskom u Dablinu, pa da sačekamo. Siguran sam da ćemo učiniti Srbiju ponosnom, da će nam aplaudirati na kraju – počeo je Piksi čuvenu konferenciju za medije.

VESTI O MUNDIJALU:

Sve to završeno je jednom rečenicom koju i pred današnji meč možemo upotrebiti. Selektor Stojković, želeo je da se tada udari pečat na sve postignuto, što je uspešno i obavljeno, a večeras, Orlovi će imati novu priliku, za neki novi pečat.

– Biće to momenat istine, šansa da se udari pečat – rekao je tada selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

2
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter