0
Evropske lige

from left (TOP) Strahinja Pavlovic Aleksandar Mitrovic Milos Veljkovic Nikola Milenkovic Sergej Milnkovic-Savic goalkeeper Vanja Milinkovic-Savic (DOWN) Nemanja Gudelj Dusan Tadic Andrija Zivkovic Filip Mladenovic Sasa Lukic the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

SRBIN NA RADARU PREMIJERLIGAŠA: Nakon Mundijala na stolu ga čekaju dve ponude!

Objavljeno: 02.12.22 u 13:30

Došlo je vreme za rastanak sa sadašnjim klubom, a već ima zainteresovanih

I pored toga što Saša Lukić ne igra najbolje Svetskog prvenstvo čini se da bi vezista reprezentacije Srbije uskoro mogao da promeni sredinu.

Naime, bivši fudbaler Partizana je već šest godina igrač Torina u kome se afirmisao kao jedan od najvažnijih igrača u timu, ali čini se da je došlo vreme da napravi jedan korak napred.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Poslednje informacije koje dolaze iz stranih medija govore da je srpski fudbaler na radaru engleskog premijerligaša ekipe Lidsa, koja je ozbiljna u nameri da ga dovede.

Ono što znamo iz prošlosti jeste da Roma i Žoze Murinjo takođe hoće Lukića, što znači da će Srbin imati priliku da vaga između dve odlične ponude, a nama ostaje da vidimo šta će na kraju prihvatiti.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter