2
Katar 2022

Foto: Twitter/@SEFutbol

ŠPANCE ĆE SKUPO KOŠTATI KIKS PROTIV JAPANA: Nemci pobesneli zbog poraza „crvene furije“, pa krenulo da otkazuju letovanja!

Objavljeno: 02.12.22 u 15:06

Ostaje nam da vidimo kako će ovo uticati na turističku sezonu

Totalni šok su Japanci izazvali na Svetskom prvenstvu u Kataru, prvi put posle pobede nad Nemcima, a drugi put sinoć takođe pobedom protiv Španije.

Upravo zbog toga fudbaleri iz „zemlje izlazećeg sunca“ su uspeli da sa prve pozicije prođu u osminu finala Mundijala i da za sobom ostave „crvenu furiju“, dok su Nemci morali da pakuju kofere.

VESTI SA MUNDIJALA:

Ovaj debakl „pancera“ razbesneo je navijače, koji nisu očekivali da će se ovako rano vratiti iz Katara, a pored toga mnogo njih je kivno i na Španiju.

Naime, Nemcima je na kraju odgovaralo i da Španija odigra nerešeno sa Japanom, ali to se nije dogodilo i zbog toga se sprema kontranapad zemlji sa iberijskog poluostrva.

Odbijanje Španaca da daju maksimum navodi me da otkažem odmor u njihovoj zemlji – rekao je medijima jedan neimenovani nemački navijač.

Poslednje informacije govore da on nije jedini, te da su Nemci masovno počeli da otkazuju aranžmane i planiraju negde drugde letovanje za narednu godinu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter