18
Katar 2022

FOTO: HOTSPORT

SADA JE SVE POZNATO: Piksi otkrio da li ostaje na klupi reprezentacije! (FOTO)

Objavljeno: 02.12.22 u 22:58

Malo ko se nadao da će Srbija na krajnje katastrofalan način završiti učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru. Jasno je da su reprezentativci davali sve od sebe na tri utakmice, ali bili su daleko od prepoznatljivog nivoa i igre pružene u kvalfiikacijama. Samo jedan osvojen bod od devet mogućih obezbedio je povratnu kartu za Beograd. Švajcarska je nakon velikog preokreta nadigrala Orlove sa 3:2 i tako ih elimisala sa turnira.

FOTO: STARSPORT

Na konfrenciji za medije posle meča oglasio se selektor Srbije, Dragan Stojković. Legendarni Piksi je otkrio odgovor na pitanje koje su svi čekali, a to je da li će nastaviti da obavlja posao na dosadašnjoj funkciji.

-Naravno, ja i dalje nastavljam sa svojim radom. Očekuju nas kvalifikacije za Evropsko prvenstvo već u martu, pa se nadam da ćemo posle toliko godina uspeti da se plasiramo na to prestižno takmičenje. Nadam se samo da će tada svi moji igrači biti živi, zdravi i u top formi – istakao je Stojković između ostalog.

338
50

18 Komentara

  1. Nije problem odbrana ni bekovi problem je u tome sto jurimo rezultat i kad povedemo pocne svaki igrac za sebe da igra, gubi se tim…i onda propast….

    3
    0
    Odgovori
  2. Nazalost nismo dorasli da idemo dalje ne zbog toga sto nemamo kvalitet kao pojedinci, no sto jos niko nije skloio ekipu da funkcionisu kao jedno telo jedna dusa tako i piksi… Nazalost al je to surova istina!!! Moramo pogledati istinu u oci i spustiti se na zemlju…

    8
    5
    Odgovori
  3. Igraš bez bekova, jedina ekipa na SP , primiš 8 golova a mogao si mnogo više. Bokovi prazni svaku utakmicu. Kako si mislio da se branimo !!???

    15
    7
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter