2
Katar 2022

FOTO: Printskrin Twitter / stuafc71

PROVOKATOR – GRANIT DŽAKA: Vezista u prepoznatljivom prostačkom maniru pokazivao međunožje srpskim igračima! (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.22 u 22:18

Sramni potezi reprezentativca Švajcarske!

Malo ko se nadao da će Srbija na krajnje katastrofalan način završiti učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru. Jasno je da su reprezentativci davali sve od sebe na tri utakmice, ali bili su daleko od prepoznatljivog nivoa i igre pružene u kvalfiikacijama. Samo jedan osvojen bod od devet mogućih obezbedio je povratnu kartu za Beograd. Švajcarska je nakon velikog preokreta nadigrala Orlove sa 3:2, a ni ovaj meč nije mogao da prođe bez provokacija na račun naše ekipa.

Granit Džaka je u jednom momentu tokom drugog poluvremena toliko razbesneo čitav tim i stručni štab Srbija, da su svi skočili sa klupe i uleteli na teren. Sjajni vezista, ali ne i čovek, poznat po nesportskim manirima i prostačkom ponašanju, pokazao je svoje međunožje našem selektoru i rezervnim igračima.

Odmah je reagovao ceo tim, a Džakina gestikulacija je posebno iznervirala Predraga Rajkovića i Dušana Vlahovića koji su brzo potrčali ka članu nacionalnog tima Švajcarske.

2
6

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter