0
Evroliga

from left Branko Lazic, Filip Petrusev, Dalibor Ilic,Luca Vildoza, Nemanja Nedovic, Miroslav raduljica and Ognjen Kuzmic celebrate after the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PORED SRBIJE, DANAS IGRA I ZVEZDA: Crveno-beli dočekuju Virtus, evo gde možete gledati prenos!

Objavljeno: 02.12.22 u 09:30

Žele da dođu do novog trijumfa.

Košarkaši Crvene zvezde će danas od 18 časova dočekati Virtus iz Bolonje u okviru 11. kola Evrolige. Crveno-beli će pokušati da dođu do novog trijumf i tako nastave pobedniči niz od dolaska Duška Ivanovića na klupu.

Prenos ovog susreta, obezbeđen je na kanalima Sport kluba, od 18 časova.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sigurno je da će Zvezda biti dodatno motivisana nakon pobede u derbiju AdmiralBet ABA lige nad ekipom Partizana. Ono što je zanimljivo, jeste da je klub našao način da dodatno motiviše navijače, da dođu na utakmicu.

Naime, nakon samog susreta, organizovano je i gledanje meča SrbijaŠvajcarska. Crveno-beli, istu stvar su uradili i pred utakmicu sa Brazilom, tako što je na terenu postavljen ogroman ekran.


Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama – bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter