0
Katar 2022

Vladimir Stojkovic Srbija - Svajcarska, Serbia - Switzerland, Kaliningrad, Rusija 22.6.1018. Jun 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OVE GLUPOSTI ŠTO IZLAZE U MEDIJIMA ĆE IH OSNAŽITI: Stojković veruje u Orlove i posebno skreće pažnju na jednu stvar!

Objavljeno: 02.12.22 u 10:41

Svim srcem je uz Srbiju.

Bivši reprezentativac Srbije Vladimir Stojković i golman sa najviše nastupa u nacionalnom dresu, pred utakmicu koju naša selekcija igra protiv Švajcarske, govorio je za Tanjug. On je istakao da Orlovi ne treba da razmišljaju o onom meču pre 4 godine, već da na ovaj duel gledaju kao i na svaki drugi.

– Moja poruka momcima je da gledaju na tu utakmicu kao i na svaku drugu. Nikako da ne razmišljaju o onome što je bilo prošli put, ne sme da se pređe ta linija, istakao je Stojković u razgovoru za Tanjug.

Vladimir Stojkovic Srbija – Svajcarska, Serbia – Switzerland, Kaliningrad, Rusija 22.6.1018. Jun 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Potom je zaključio da će Srbija, ako ponovi igru iz kvalifikacija bez problema slaviti. Stojković se dotakao i raznih medijskih natpisa koji su servirani pred odlučujući meč, zaključivši da to igrače samo može da osnaži.

– Ako budu igrali kao što znaju, mirne glave kao u kvalifikacijama siguran sam da ćemo lako pobediti. Ubeđen sam da će ih ove gluposti što izlaze osnažiti da pokažu još veće zajedništvo i da će da budu pravi kad je najpotrebnije – zaključio je nekadašnji srpski reprezentativac.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter