1
Katar 2022

Foto: Printscreen/YouTube

NOVI INCIDENTI U KATARU: Prošao sa Marokom u osminu finala Mundijala, pa razvio zastavu zemlje koju mnogi ne priznaju! (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.22 u 14:20

Videćemo da li će FIFA reagovati ovim povodom

Jedna od senzacija ovogidšnjeg izdanja Svetskog prvenstva u fudbalu su bez ikakve dileme Marokanci, koji su uspeli da kao prvoplasirani prođu u osminu finala.

O veličini njihovog uspeha govori činjenica da su to uradili u grupi sa Hrvatskom, Belgijom i Kanadom, a pobeda protiv „crvenih đavola“ na kraju je bila presudna.

VESTI SA MUNDIJALA:

Jučerašnja pobeda nad Kanadom samo je bila potvrda sjajne forme Marokanaca, a kraj meča je obeležio jedan čin političkog bunta od strane Džavada El-Jamika koji je razvio zastavu Palestine.

Marokanac je posle podizanja zastave raširio i zastavu međunarodno nepriznate države, koja se već decenijama bori protiv pokušaja Izraela da kontroliše teritorije na kojima živi većinsko palestinsko stanovništvo. Srbija inače priznaje Palestinu kao nezavisnu državu.

5
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter