1
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

MILENKOVIĆ VIŠE NIJE MOGAO DA TRPI: Blekiju ‘prekipelo’ zbog Džakinih provokacija, Granit završio na travi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.22 u 22:36

Svaku priliku su iskoristili za provokacije!

Malo ko se nadao da će Srbija na krajnje katastrofalan način završiti učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru. Jasno je da su reprezentativci davali sve od sebe na tri utakmice, ali bili su daleko od prepoznatljivog nivoa i igre pružene u kvalfiikacijama. Samo jedan osvojen bod od devet mogućih obezbedio je povratnu kartu za Beograd. Švajcarska je nakon velikog preokreta nadigrala Orlove sa 3:2, a ni ovaj meč nije mogao da prođe bez provokacija na račun naše ekipa.

Navikli su Orlovi na divljačko, primitivno i prostačko ponašanje pojedinih igrača iz redova protivnika još tokom prethodnog Mundijala. Granit Džaka i Đerdan Šaćiri su pričali kako do toga neće doći na ovom turniru, ali onda su iskorstili svojih ‘pet minuta slave’ i poslali rafal uvreda i provokacija na račun srpskih fudbalera.

FOTO: STARSPORT

Naši su vodili fudbalsku bitku sve do finiša, kada više nisu mogli samo da ćute. Nakon pokazivanja međunodžja i psovki, Džaka je sve direktnije nasrtao na naše igrača. Naleteo je na tvrd orah kada je Nikoli Milenkoviću ‘pukao film’. Stameni štoper je uhvatio Džaku za dres i bacio ga na travnatu podlogu, a ubrzo su se priključili ostali akteri sukoba.

14
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter