0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

MILAN KALINIĆ O MITRU: Kad je promašio penal protiv Škota, postavio sam njegovu sliku radi podrške!

Objavljeno: 02.12.22 u 16:19

Voditelj, glumac i bivši golman, Milan Kalinić, pričao je o reprezentaciji Srbije za Telegraf, pred odlučujući meč za prolaz u nokaut fazu Mundijala.

Kalinić se prvo dotakao Aleksandra Mitrovića, odnosno komentara na njegov račun, jer mnogi smatraju da ne igra onako kako smo to od njega navikli.

„Gledao sam sastav, igramo sa dva špica, igramo i sa Mitrovićem i Vlahovićem, vrlo ofanzivno. Mitrovića? To smo mi. Ovo što pričam, analiziram igru. To je isto kao kad je promašio penal protiv Škota, postavio sam njegovu sliku radi podrške. On je strašan špic, daleko najbolji naš igrač, zahvaljujući njemu smo dosta toga napravili. Čovek je došao iz povrede. On može da igra u Premijer ligi i Fulamu gde ima igrače koji igraju brzo, pune ga loptama.“ započeo je, pa istakao da veruje u krilne napadače koje poseduje selektor, Dragan Stojković Piksi:

„Mi imamo te igrače, imamo Kostića i imamo Radonjića, ali Radonjić ne igra. Čim je Kostić u igri, odmah se igra ubrza igra po toj strani. Međutim, ni Kostić nije bio spreman, ali to je moderan fudbal“ zaključio je Kalinić.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter