2
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

GOTOVA JE GRUPNA FAZA: Srbija među 4 najgore reprezentacije na Mundijalu! (FOTO)

Objavljeno: 02.12.22 u 22:30

Naša reprezentacija je izgubila od Švajcarske u poslednjem kolu grupe G na Mundijalu, rezultatom 3:2.

Kompletirana je čitava grupna faza na Mundijalu u Kataru 2022. godine, a naša reprezentacija se nije proslavila… Pokazali smo da smo ofanzivno nastrojeni, postigli smo čak 5 pogodaka, ali nažalost, u našoj mreži je lopta završila čak 8 puta. Osvojili smo jedan bod, završili kao poslednji u grupi, jer je Kamerun uspeo da savlada Brazil, golom Abubakara u drugom minutu nadoknade meča.

Kada svedemo račune, na najvećem fudbalskom takmičenju na svetu smo videli samo 3 lošije reprezentacije od Srbije. Dve selekcije su završile bez bodova, odnosno Katar i Kanada. Domaćin je imao gol razliku 1:7, dok je reprezentacija Milana Borjana bila bolja za gol – 2:7.

Pored naše selekcije, po jedan bod su osvojili i Vels i Danska. Danci su imali gol razliku 1:3, dok je Vels postigao jedan, a primio čak šest pogodaka.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
2

2 Komentara

  1. Jedina ekipa koja igra sa 3 pozadi bez bekova. Da li je selektor mislio da Milenkovic i Pavlovic mogu da igraju i štopera i beka !? Bokovi su nam bili nezašticeni, primili 8 golova a mogli su i mnogo više. Niko, baš niko ne igra bez bekova.

    4
    0
    Odgovori
    • Kako ne igra, pa Čelzi je osvojio ligu Šampiona sa 3-5-2 taktikom. Samo rade dobro tranzicije, i dobro su organizovani.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter