3
Katar 2022

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojkovic konferencija za medije at Sports center of Serbia Footbal Federation on November 14, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

GLAVOBOLJA ZA PIKSIJA: Selektor Srbije zbog povrede mora da napravi neočekivanu izmenu pred Švajcarsku!

Objavljeno: 02.12.22 u 12:12

Nadamo se da ovo neće uticati na konačan ishod

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras od 20 časova odlučujuću utakmicu na Svetskom prvenstvu u Kataru protiv selekcije Švajcarske.

Ipak, nekoliko sati pred taj meč selektor Dragan Stojković Piksi je saznao loše vesti pošto neće moći da računa na jednog od standardnih igrača na ovom susretu.

VESTI SA MUNDIJALA:

Reč je o Milošu Veljkoviću koji se nije do kraja oporavio od povrede koju je zaradio u završnici meča sa Kamerunom, koji je naša selekcija odigrala nerešeno (3:3).

Zbog toga bi prema saznanjima „Sport Kluba“ na poziciji centralnog defanzivca trebalo da ga zameni iskusni Stefan Mitrović, koji će se sigurno tu bolje snaći nego kada je na prošlom meču kao zamena umesto Pavlovića igrao levog štopera.

Upravo se očekuje da uz Mitrovića u sredini druga dva štopera budu Nikola Milenković po desnoj i Strahinja Pavlović po levoj strani.

5
3

3 Komentara

    • Ruku na srce ali Stefan Mitrovic je navidjena kiksera, Pavlovica u sredinu desno Milenkovic lijevo Babic… ostalo je sve pogubno…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter