0
Katar 2022

head coach Dragan Stojkovic (C) Dusan Tadic, Milos Veljkovic, Aleksandar Mitrovic and Sasa Lukic during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Cameroon and Serbia. Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs

DAN ODLUKE ZA ORLOVE: Srbija ponovo sa Švajcarskom za nokaut fazu – evo šta kažu kladionice!

Objavljeno: 02.12.22 u 08:16

Možemo li do pobede?

Fudbalska reprezentacija Srbije će danas od 20 časova igrati odlučujuću utakmicu za plasman u nokaut fazu Svetskog prvenstva u Kataru. Naša selekcija će odmeriti snage sa Švajcarskom, a izabranicima Dragana Stojkovića Piksija, samo trijumf odgovara, uz uslov da Kamerun ne pobedi Brazil.

Naš beting partner SoccerBet, nudi odličnu ponudu za ovaj meč, kao i za čitavo Svetsko prvenstvo. Kvota na trijumf Srbije je 2.75, dok je koeficijent na trijumf Švajcaraca 2.80. Ipak, ako mislite da će se utakmica završiti nerešenim rezultatom, možete se kladiti na kvotu 3,40.

Aleksandar Mitrovic reacts during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Cameroon and Serbia. Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs

Pored ovoga, u ponudi su i brojne igre, a jedna od njih je i pogađanje strelca na meču. Na primer, kvota da će Aleksandar Mitrović postići gol je 2.60, dok je kvota da će Vlahović zatresti mrežu Švajcarske 2.85.

Pored svega toga, možete se kladiti i na tačan rezultat i to po sledećim uslovima:

Srbija – Švajcarska 1:0 – kvota 7.70

Srbija Švajcarska 0:0 – 8.50

Srbija Švajcarska 3:1 – 20.50

VESTI O MUNDIJALU:

Podsećamo, ovu utakmicu možete uživo gledati na RTS 1, od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter