2
Katar 2022

Aleksandar Mitrovic (R) of Serbia celebrates after scoring a goal with Andrija Zivkovic (C) and Sasa Lukic (L) during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Cameroon and Serbia. Poto by Starsport.

ANKETA O UTAKMICI SRBIJA – ŠVAJCARSKA U CENTRU ZAGREBA: Većina navija za našeg protivnika, ali smo čuli i jednu važnu poruku!

Objavljeno: 02.12.22 u 10:15

Pojedini su očigledno bili vođeni isključivo politikom.

Fudbalska reprezentacija Srbije, danas će igrati odlučujući meč sa selekcijom Švajcarske, nakon koga će biti jasno ko će iz grupe G ići u nokaut fazu Svetskog prvenstva u Kataru. Pred taj duel, Index je radio anketu u centru Zagreba, gde su prolaznici upitani šta misle o ovoj utakmici, kao i za koga navijaju, odnosno koja su njihova predviđanja.

Neka pobedi bolji. Nemam ništa protiv Srbije niti srpske reprezentacije. Navijaću za Srbiju. Nek bude samo jedan više za Srbiju. Odlični su oni, veliki sportisti. Mislim možete zamisliti kakva je bila jugoslovenska reprezentacija – rekao je jedan stariji gospodin.

head coach Dragan Stojkovic (C) Dusan Tadic, Milos Veljkovic, Aleksandar Mitrovic and Sasa Lukic during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Cameroon and Serbia. Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs

Ipak, naravno, bilo je i onih koji su očigledno bili vođeni političkim motivima. Naravno, pojedinci su videli i Švajcarsku kao favorita.

Ja se nadam da će Švajcarska pobediti. I to od srca. Verovatno, ja se nadam 2:0. Reprezentacija Srbije je nikakva kao i uvek – rekao je jedan od ispitanika.

Ima i onih koji misle da je Srbija precenjena.

Ja mislim da će ih Švajcarska razbiti. Jer Srbija uopšte nije dobra. Ne znam zašto ih svi precenjuju. Ništa posebno ja ne mislim o njima, niti nikakvu opasnost da mogu pružiti. Imaju dobar napad, ali vezni red je katastrofalan. Nije da imam nešto protiv Srbije, precenjeni su. Očekujem 3:0 za Švajcarsku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Dobiće ih Švajcarci nema šta, bolji su. Srbija ima jako dobru reprezentaciju. Pre prvenstva sam mislio da će biti veliko iznenađenje.

4
10

2 Komentara

  1. I mi kada su Hrvati igrali finale SP 2018.navijali za Francusku,pa ne možemo da očekujemo da će oni sada navijati za nas.

    16
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter