0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

AKCIJA CRVENO-BELIH ‘ZAPALILA’ PIONIR: Magija Markovića, Petruševu manje od sekunde potrebno za koš! (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.22 u 20:15

Kombinacija o kojoj će se pričati!

Raspored Evrolige je u 11. kolu ovog elitnog takmičenja spojio ekipe Crvene zvezde i Virtusa iz Bolonje. Prvi međusobni susret u istoriji dva trofejna kluba protekao je u znaku crveno-belih sa Malog Kalemegdana. U dva navrata je Virtus imao dvocifrenu prednost, ali čeličnom defanzivom i organizovanim napadima Zvezda je ‘samlela’ protivnika u drugom poluvremenu. Tim Duška Ivanovića je slavio sa 83:74.

Jedan od poteza koji je definitvno obeležio ovu utakmicu viđen je u poslednjem napadu prvog kvartala. Nakon čudne sudijske odluke da ne vrate vreme i ne kazne Marka Belinelija nesportskim prekršajem, domaćem timu je za akciju ostalo manje od jedne sekunde (0.7).

Loptu je sa strane u igru ubacio Stefan Marković. Nekadašnji plejmejker reprezentacije Srbije je fantastično uočio kretnju i poziciju Filipa Petruševa. Usledio je brz lob pas iznad čitave petorke Virtusa, a mladi krilni centar je samo spustio loptu u koš.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter