0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ADMIRALBET OPET ODUŠEVLJAVA – I DANAS SVIM IGRAČIMA 50% FREEBET-A

Objavljeno: 02.12.22 u 09:52

Specijalno danas, povodom meča odluke Srbija-Švajcarska, AdmiralBet vas časti sa 50% freebet-a za sastavljanje tiketa, uz promo kod ORLOVI.

Svetsko prvenstvo u Kataru je u punom jeku. Posle izgubljenog meča od Brazila (2:0) i nerešenog rezultata u duelu sa Kamerunom (3:3) kao i nakon različitih izazova i povreda koje su do sada pratile naš tim, reklo bi se da je naša reprezentacija spremna za najvažniji meč, protiv Švajcarske, na Mundijalu.

Srbija odbrojava sitno do ovog odlučujećeg momenta za prolaz dalje, u osminu finala SP-a u Kataru i uzbuđenje kao i očekivanja su zaista velika.

Tim povodom, AdmiralBet vas danas nagrađuje sa čak 50% freebet-a za sportsko klađenje, baš kao i tokom prethodnih mundijalskih dana kada su naši igrali protiv Brazila i Kameruna.

Dakle, specijalno danas, pred odlučujući meč za Srbiju na SP-u u Kataru, na vaš prvi dnevni onlajn depozit od minimalno 1000 dinara u AdmiralBet-u, dobićete 50% freebet-a, uz promo kod ORLOVI.

Da podsetimo, da vaše tikete možete da pojačate sa freebet-om i tokom ostalih, regularnih dana za vreme SP-a u Kataru. Tim danima, kada ne igra Srbija, AdmiralBet vas na svaki vaš prvi dnevni depozit na onlajn nalog, časti sa 30% freebet-a, uz promo kod SP2022.

Sve detalje o ovoj promociji, koja će biti aktuelna sve vreme tokom trajanja Mundijala, možete pronaći ovde.

Dodeljeni freebet možete iskoristiti za odigravanje tiketa kako na sajtu tako i na najnovijoj AdmiralBet aplikaciji koju morate da isprobate i koja svim novim igračima donosi 2000 RSD bonusa dobrodošlice i duplo više zabave na svakom koraku – na onlajn slotovima i za sportsko klađenje.

VIše nema dileme, našoj reprezentaciji je večeras potrebna pobeda kao i da Brazil ne izgubi od Kameruna. Svi verujemo u Srbiju i mogućnosti našeg tima, zato iskoristite ovu sjajnu AdmiralBet ponudu i tako dodatno podržite “Orlove” da savladaju “sajdžije” i plasiraju se u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter