0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA NE MOŽE DA REGISTRUJE NOVE IGRAČE: Evroliga drakonski kaznila crveno-bele, odmah se oglasili sa Malog Kalemegdana!

Objavljeno: 01.12.22 u 17:51

Nikome nije jasno o čemu se ovde radi i šta je zapravo po sredi

Košarkaši Crvene zvezde igraju izvanredno od dolaska Duška Ivanovića u svim takmičenjima, a naročito u Evroligi gde od tog momenta imaju skor pobeda i poraza 4-0.

Ipak, poslednje informacije koje su došle do Malog Kalemegdana nisu nimalo dobre za šampiona ABA lige.

VESTI O ZVEZDI:

Naime, Evroliga je kaznila Crvenu zvezdu privremenom zabranom registracije novih igrača u najjačem košarkašom takmičenju na Starom kontinentu.

Ovu vest je sama Evroliga objavila na svom sajtu, gde je istakla da je Upravna kontrola komisija uputila sudski postupak protiv kluba.

Nakon što je Upravna kontrolna komisija uputila sudski postupak protiv Crvene zvezde po osnovu postojećih dospelih obaveza i propuštanja dostavljanja potrebnih podataka, Finansijsko veće je izreklo privremenu meru zabrane registracije novih igrača i trenera – piše u saopštenju Evrolige.

Sa druge strane u razgovoru za „Telegraf“ ljudi iz Crvene zvezde su potvrdili da je reč o administrativnoj greški i da će sve biti rešeno.

17
13

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter