0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@selecaoportugal

„ZABORAVITE BOŽJU RUKU – U MODI JE BOŽJA KOSA!“: Legendarni engleski fudbaler žestoko isprozivao Kristijana Ronalda!

Objavljeno: 01.12.22 u 09:55

Nije zadovoljan zbog sebičnosti Portugalca.

Da li je Kristijano Ronaldo dotakao tu loptu? Pitanje koje se moglo čuti dosta puta ovih dana.

Naime, u utakmici Portugala i Urugvaja (2:0), Bruno Fernandeš je postigao oba gola. Međutim, nije tako izgledalo u prvi mah.

Kod prvog gola Portugalaca, Bruno je centrirao, a Kristijano Ronaldo „trznuo“ glavom ka lopti, ista je završila u golu, a bivši fudbaler Junajteda je karakteristično proslavio gol.

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

Naknadno – utvrđeno je da Ronaldo uopšte nije dotakao tu loptu te je gol pripisan Brunu Fernandešu koji je centrirao. Uveravao je zatim Kristijano ljude da je dotakao loptu, samo kako bi mu pripisali taj gol, međutim gol je ostao za Bruna.

Ova doza sebičnosti Kristijana posebno je iznervirala nekadašnjeg člana Blekburna i nekada najskupljeg engleskog fudbalera, Krisa Satona.

Zaboravite Božju ruku Dijega Maradone, sada je u modi Božja kosa Kristijana Ronalda. Portugalac je potrčao kao da je glavom dodirnuo loptu. Sramno! Na njegovu nesreću, ispostavilo se da postoji senzor u lopti koji je pokazao da je nije dotakao. Siguran sam da će činjenica da Adidas sponzoriše Lionela Mesija, a Najk Ronalda, dovesti do nekih zabavnih teorija zavere! Ali dok sam gledao ponovljene snimke u realnom vremenu, nisam ni pomislio da je Portugalac dodirnuo loptu. – rekao je on.

Ne umanjuje zasluge Ronalda za gol, ali ne sviđa mu se ponašanje Portugalca.

Važno je da se napomene da bi golman Urugvaja, da Ronaldo nije trgnuo glavom, verovatno uhvatio centaršut Fernandeša. Ronaldov pokret je bio od vitalnog značaja, ali ne pokušavajte da tražite gol koji nije vaš! – jasan je Saton.

FOTO: Twitter/@selecaoportugal

Saton ima veliko iskustvo i uverava – kada dotaknete loptu znate da ste to uradili.

– Mnogo puta su mi saigrači centrirali na glavu… Znate kada ste dodirnuli loptu, čak i samo malo. Ne mogu da se setim da sam ikad pokušao da otmem gol saigraču. Fifa neće pripisati Ronaldu ovaj pogodak, ma koliko tekstova poslao Pirsu Morganu! U tom trenutku, kada je slavio, nije se radilo o timu, već o njemu samom. Ronaldo o Ronaldu. – zaključio je Saton, surovo iskreno.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter