0
Fudbal

FOTO: hjk.fi/ FK Helsinki/ https://www.hjk.fi/en/pelaaja/roni-peiponen/

VELIKA TRAGEDIJA: Preminuo jedan od najvećih fudbalskih talenata u Finskoj!

Objavljeno: 01.12.22 u 17:15

Ugašen je još jedan mlad život!

U 25. godini života preminuo je nekada najperspektivniji fudbaler slavnog Helsinkija, Roni Peiponen. Od velike nada finskog fudbala redom se opraštaju porodica, prijatelji, kao i kompletna fudbalska javnost. Prema informacijama tamošnjih medija uzrok smrti još uvek nije poznat.

Peiponen nije krio detalje o svojoj borbi sa depresijom za vreme nastupanju u Norveškoj. Profesionalnu karijeru nekadšanji vunderkind finskog fudbala završio je sa samo 23 godine, upravo u redovima Helsinkija.

Velikom stresu prethodila je povreda, koja je prouzrokovala dalje psihičke probleme. Peiponen je morao da se vrati u formu pre transfera u Molde, a to je kod njega izazvalo ogromnu dozu stresa.

– Zbog strašnog stresa, nisam mogao da spavam kako treba, a istovremeno sam znao koliko mi je san važan za oporavak od treninga – rekao je tokom 2020. godine Roni Peiponen.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter