0
Tenis

Tenis, Davis Cup 2011.Serbia Vs. India, first round, doubles.Viktor Troicki Vs. Somdev Devvarman.Viktor Troicki, left celebrate win with Janko Tipsarevic.Beograd, 06.03.2011..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

UKRAJINAC SRAMNO NAPAO SRBE: Optužio Janka i Viktora da su plaćenici, a oni mu brutalno odgovorili! (FOTO)

Objavljeno: 01.12.22 u 18:17

Srpski teniser nisu hteli da ćute na optužbe koje su u najmanju ruku neistinite

Svi smo upoznati sa činjenicom da je Sergej Stahovski, bivši ukrajinski teniser, početkom godine odlučio da obuče vojnu uniformu i stane u odbranu svoje zemlje usled agresije Rusije.

U prošlosti je upravo Sergej dobijao podršku srpskih tenisera pre svih Novaka Đokovića, a sada je izgleda odlučio da pljune na sve to.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Naime, Stahovski je na svom Tviteru okačio privatnu prepisku sa Viktorom Troickim odnosno sa Jankom Tipsarevićem gde ih je napao zbog toga što su posetili Rusiju usred sukoba u Ukrajini.

Razlog njihove posete nije bila nikakva podrška najvećoj zemlji na svetu nego je Viktor odlučio da Janka odvede kod njegove bake koja živi u Rusiji.

I pored svega toga Stahovski ih je optužio da su plaćenici, da im novac znači sve, da nisu časni, a pogledajte i sami kako su mu oni odgovorili.

U redu je, Instagram klovne, koji si pomešao politiku i sport – napisao mu je Viktor, a Janko je dodao:

A šta ćemo sa tim što ni ti ni tvoji članovi porodice niste poslali nikakvu poruku podrške mojoj porodici pre 20 godina kad nas je NATO bombardovao, gospodine Instagram Borče Za Slobodu.

21
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter