0
Evroliga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Asvel LDLC at Aleksandar Nikolic Hall on November 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„TO PITAJTE PIKSIJA“: Ivanović govorio o meču sa Virtusom, pa poslao jasnu poruku selektoru Srbije!

Objavljeno: 01.12.22 u 19:20

Zvezdin cilj je nova pobeda u Evroligi, a Srbija protiv u Kataru juri osminu finala na Mundijalu

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 18 sati dočekuju u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“ ekipu Virtusa u okviru 11. kola Evrolige.

ovorio trener crveno-belih Duško Ivanović koji se osvrnuo na težinu narednog protivnika koji dolazi iz Bolonje.

VESTI O ZVEZDI:

Moramo da budemo svesni na prvom mestu da moramo da nastavimo da igramo kao što smo igrali do sada. Dakle, da poštujemo protivnika i da damo naš maksimum. Da igramo kako mi hoćemo, a ne kako protivnik želi. Virtus je ekipa koja želi da kontroliše ritam, koja igra taktički, mogu da igraju brzo, pa da uspore ritam. Traže slabosti u odbrani protivnika i moramo da se prilagodimo tome – rekao je Ivanović, preneo je zvanični sajt kluba.

Novinare je zanimalo i praćenje utakmice Svetskog prvenstva između Srbije i Švajcarske preko velikog ekrana u „Pioniru“, pa je Ivanović upitan da li misli da će sutra biti ostvarena dupla pobeda.

To pitajte Piksija – šmekerski je poručio trener Crvene zvezde.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter