0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

„SVE ŠTO SE DESI NA TERENU TU I OSTAJE!“: Mesi rezervisan po pitanju sukoba sa Levandovskim!

Objavljeno: 01.12.22 u 13:30

Bilo je varnica!

Fudbalska reprezentacija Argentine uspela je da savlada Poljsku sa 2:0 i tako obezbedi nokaut fazu Svetskog prvenstva u Kataru.

Na kraju, radovale su se obe reprezentacije, zato što je i Poljska prošla u osminu finala zahvaljujući boljoj gol razlici od Meksika.

Bilo je varnica na terenu, a posebno je u oči javnosti upao onaj između Mesija i Levandovskog sredinom drugog poluvremena.

Mesi je krenuo u standardni dribling protiv Poljaka, koji ga je zaustavio ruka. Očigledno to je iznerviralo Lionela koji nije želeo da pruži ruku Robertu.

Detalj sa Levandovskim? Naučili su me da sve što se desi na terenu, tamo i ostaje. Ista situacija je u svlačionici. Ništa loše nećete čuti od mene. – rekao je Mesi.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Očigledno da je Mesi bio pod dodatnim stresom zbog promašenog penala u prvom poluvremenu. Ipak, čini se, da je situacija rešena s obzirom da su fotografisani kako razgovaraju nakon finiša utakmice. Doduše sa prekrivenim ustima kako niko ne bi mogao da zna o čemu se radi.

Interesantno, ova dva fudbalera mogla bi da postanu saigrači naredne sezone. U Barseloni se nadaju da bi mogli da „namame“ Mesija da se vrati, a znamo da Levandovski od ovog leta predvodi napad Katalonaca.

Ipak, Mesijev povratak u Barselonu za sada je samo na nivou špekulacija i ništa više.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter