5
Katar 2022

Foto: Instagram/@marca

SPORNA SITUACIJA O KOJOJ BRUJI CEO SVET: Evo kako je Japan izbacio Nemačku! (FOTO)

Objavljeno: 01.12.22 u 22:26

Japan je prošao grupu E kao prvi, dok je Španija bila druga, a evo koja situacija je bila presudna za ovakav ishod.

Japan je došao do još jednog preokreta protiv velikana na Mundijalu, a ovoga puta bili su bolji od Španije rezultatom 2:1. Imali su gol zaostatka u prvom poluvremenu, jer je Morata glavom bio precizan u 11. minutu, a onda smo u drugom poluvremenu videli još jednu senzaciju Japana.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Prvo je Doan sjajnim šutem poravnao, a onda u 51. minutu Tanaka postavio, ispostaviće se konačan rezultat. Reagovala je i VAR soba, ali su utvrdili da lopta nije prešla granice terena prilikom centaršuta Mitome. O ovoj situaciji će se još pričati, jer na zamrznutoj slici i usporenom snimku izgleda kao da je lopta napustila granice terena, a nešto slično smo gledali i u večitom derbiju u martu 2017. godine, kada je Ruiz asistirao Kangi, a meč je završen rezultatom 1:1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARCA (@marca)

Foto: Youtube/Screenshot

Standings provided by Sofascore

0
1

5 Komentara

  1. Iz ovog ugla izgleda napolju, ali je 200% par milimetara unutra iz ptičije perspektive. Ko da niko od vas nije imao tehničko crtanje ili nacrtnu geometriju. Preprosti ste sa znanjem. Iz ovog ugla bi morala još više da bude unutra.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter