0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

ŠČENSNI OTKRIO: „Kladio sam se sa Mesijem u 100 evra, ali ne planiram da mu platim!“

Objavljeno: 01.12.22 u 09:34

Zanimljiv razgovor pre penala.

Argentina je sinoć savladala Poljsku sa 2:0, golovima MekAlistera i Alvareza i tako izborila nokaut fazu Mundijala. Ipak, pre samih golova, još u prvom poluvremenu, šansu da dovede Gaučose u prednost imao je Lionel Mesi.

Golman Poljske, Vojćeh Ščensni, prema mišljenju sudije, napravio je penal upravo nad Mesijem. VAR je pregledao tu situaciju, a dok se čekala konačna odluka, golman Poljske i Mesi su se kladili u 100 evra da li će biti dosuđen penal.

Pričali smo pre penala, rekao sam mu da mogu da se kladim u 100 evra da ga neće dosuditi. Izgubio sam opkladu sa Mesijem. Ne znam da li je to dozvoljeno na Svetskom prvenstvu, ali trenutno me ne zanima. Ne planiram da mu platim. Ne zanima njega 100 evra, verujem da ima dovoljno. – rekao je Ščensni.

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

Poljaci su prošli uprkos porazu zahvaljujući boljoj gol-razlici u odnosu na Meksiko.

Mesi se nije osvrtao na detalj oko opklade nakon meča. Pričao je o tome što je postao rekorder Argentine po broju nastupa na Mundijalima. Pretekao je legendardnog Dijega Armanda Maradonu.

Dijego bi bio srećan. Uvek je bio srećan kada se lepe stvari dešavaju reprezentaciji, kao i meni lično. Bio mi je uvek blizak, privržen. Nema sumnje da bio srećan što smo prošli među 16 najboljih, ali i zbog svega što se dešavalo na terenu. – rekao je Mesi.

Više nastupa od Mesija (22), na Svetskim prvenstvima imaju – Paolo Maldini (23), Miroslav Klose (24) i Lotar Mateus (25). Dakle, ukoliko Gaučosi stignu do finala, a Mesi ostane zdrav – u finalu bi mogao postati igrač sa najviše nastupa na Svetskim prvenstvima.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter