0
Katar 2022

Foto: Twitter/@DFB_Team_EN

PRVO POLUVREME BEZ IZNENAĐENJA: Vode i Nemci i Španci! (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.22 u 20:48

Završena su prva poluvremena utakmica poslednjeg kola grupe E Svetskog prvenstva u Kataru.

Za sada sve ide prema očekivanjima svetske fudbalske javnosti, jer veliki favoriti, odnosno Španija i Nemačka vode posle prvih 45 minuta. Silovito su Nemci ušli u utakmicu, jer je odmah na startu Musijala imao odličan prodor i udarac, koji je sjajno odbranio Kejlor Navas. Nisu mogli Kostarikanci da izbegnu scenario iz 10. minuta kada je Raum pogodio u trepavicu Gnabrija, a ovaj naciljao malu mrežicu i pogodio za 1:0. Do kraja poluvremena videli smo mnoštvo prilika za Nemce, a u glavnim ulogama su bili Gnabri i Musijala, ali se na pauzu otišlo sa jednim golom prednosti za Pancere.

Nešto slično smo gledali i na drugom meču grupe E, a malo je falilo da i Španci dođu do vođstva u istom trenutku kada i Nemci. Ipak, to se desilo samo minut kasnije, a na fenomenalan centaršut Aspilikuete je sjajno reagovao Alvaro Morata i zatresao mrežu Japana u 11. minutu. Sa ovim rezultatom se i otišlo na pauzu, iako su Španci imali priliku da dupliraju rezultat u nekoliko navrata.

Ukoliko Nemačka i Španija ostvare pobede u ovim mečevima, proći će u osminu finala. Španija će biti pobednik grupe E, što znači da će se u osmini sastati sa Hrvatskom, dok će Nemačka biti na drugom mestu i ukrstiće koplja sa Marokom.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter