0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@nati_sfv_asf

„PROTIV SRBIJE IDEMO NA POBEDU!“: Reprezentativac Švajcarske spominjao i Granita Džaku pred duel sa Orlovima!

Objavljeno: 01.12.22 u 11:13

Ipak, svestan je ofanzivne moći Srbije!

U petak od 20 časova, fudbaleri Srbije odigraće ključni meč za prolaz u nokaut fazu Svetskog prvenstva u Kataru. Protivnik će biti dobro poznat – Švajcarska.

Sa istim timom igrali smo i u Rusiji pre četiri godine, kada smo zakinuti za penal, a Švajcarci su nas savladali golovima Džake i Šaćirija.

Djibril Sou, pričao je za švajcarske medije pred duel njegove ekipe sa Srbijom.

Mnogo stvari se promenilo u odnosu na Rusiju pre četiri godine. Ovo su neki novi timovi sa mnogo novih igrača tako da ne verujem da će biti onako emotivno kao na prošlom meču. Srbija zaista ima dobru ofanzivnu liniju. Za oba tima je ovo veoma bitna utakmica. Mi nećemo kalkulisati već ćemo ići na pobedu. – započeo je Švajcarac.

Nije da baš smeju da rizikuju u potpunosti protiv Orlova s obzirom da je velika ofanzivna snaga Srbije.

Srbija je i u Rusiji takođe imala dobar tim. Ima i sada dobre igrače, pogotovo u ofanzivnoj liniji. Igraćete na pobedu jer vam samo to odgovara. Mi moramo biti aktivni, ali i da ostanemo hladnokrvni. Ne smemo baš da rizikujemo sve, jer znamo da će Srbija da napadne sa punom ofanzivnom silom. – svestan je glavne snage Srbije.

Zatim je spomenuo i Granita Džaku kao zapravo „veoma finog i mirnog momka“.

Možda to vama medijima deluje sada kao nešto novo. Ali on je zapravo jako fin i miran momak, i uvek se tako ponaša u reprezentaciji. Veoma je hladnokrvan i razmišlja samo o fudbalu. – otkrio je Sou.

FOTO: Twitter/@nati_sfv_asf

Sa Filipom Kostićem i Lukom Jovićem je delio svlačionicu u Ajntrahtu. Prvo je pričao o Kostiću.

Naravno, znam Filipa Kostića. Igrali smo zajedno tri godine u Ajntrahtu. Juče smo se sreli i drugarski ispričali. Nismo se dotakli utakmice, pričali smo o stvarima u Frankfurtu. Poznajem i Luku Jovića jer smo takođe bili zajedno u Frankfurtu. Znam dobro njihove kvalitete i rekao sam i saigračima moramo biti aktivni, agresivni i koncentrisani jer su u pitanju sjajni fudbaleri. – kazao je fudbaler reprezentacije Švajcarske.

A zatim se osvrnuo i na Jovića.

Znam koliko kvaliteta ima Jović i znam da mu je mesto na terenu, ali isto tako znam da Srbija ima mnogo dobrih napadača. Ne mogu svi da igraju… Moraćemo da vodimo računa o svima. – zaključio je Sou.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter