0
Katar 2022

Players of Brazil celebrate during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

OVO SE NEĆE SVIDETI PIKSIJU I ORLOVIMA: Brazil napada Kamerun sa izmešanim sastavom!

Objavljeno: 01.12.22 u 13:53

Može da zakomplikuje stvari.

Reprezentativci Srbije u petak od 20 časova igraju ključnu utakmicu za prolazak u osminu finala Mundijala u Kataru protiv selekcije Švajcarske.

Orlovima je pobeda neophodna kako bi se plasirali dalje. Međutim, potrebno je da ni Kamerun ne pobedi Brazil jer bi u tom slučaju prolazak dalje mogao da bude ugrožen.

Ušlo bi se u priču oko gol razlike, postignutih, primljenih golova, žutih kartona, pa čak i žreba.

Brigu da Kamerun može do senzacije dodatno je produbila informacija da Tite, selektor Brazila, planira da odmori ključne igrače na tom meču.

Tite nam je rekao posle utakmice protiv Švajcarske da namerava da napravi promene u sastavu. Rekao je da želi da svi igraju i mi smo zadovoljni tom odlukom. – rekao je Fabinjo, fudbaler Brazila.

Kako navode mediji na golu će verovatno biti Ederson umesto Alisona, a mogao bi da zaigra i veteran, Dani Alveš, koji odavno nije brz kao nekada, a nije ni u nekoj zavidnoj formi.

I sami smo svedoci koliko su Kamerunci opasni u kontrama, tako da bi to mogao da bude potencijalni problem za Selesao.

Brazilci jure 11. uzastopno prvo mestu u grupi na Svetskim prvenstvima.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter