0
Evroliga

Vasilije Micic Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

KAKVA PARTIJA SRPSKOG PLEJMEJKERA: Vasilije Micić na korak od tripl-dabl učinka!

Objavljeno: 01.12.22 u 20:21

Odigrao je maestralno.

Košarkaši Anadolu Efesa, savladali su ekipu Olimpijakosa u 11. kolu Evrolige rezultatom 82:71, a najzaslužniji za to bio je srpski plejmejker Vasilije Micić. Naš reprezentativac je još jednom pokazao da je zasigurno među najboljima u Evropi, a samo dva koraka delila su ga od tripl-dabl učinka.

Micić je na terenu proveo gotovo 35 minuta, a upisao je 18 poena, uz po 9 skokova i asistencija. On je šutirao 3/3 za 2, 3/8 za 3 i 3/3 sa linije slobodnih bacanja, što je bilo dovoljno za indeks korisnosti 31.

Pored njega, odlični su bili i Klajburn sa 24 koša i Bobua sa 19. Na drugoj strani, istakao se bugarski reprezentativac Saša Vezenkov sa 18 poena. Bio je ovo 4. uzastopni trijumf za aktuelnog šampiona Evrope, a u narednom kolu, odmeriće snage sa Žalgirisom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter