0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@nati_sfv_asf

AKANĐIJU JE SVEJEDNO: „Mitrović ili Vlahović? Nije mi bitno, zaista!“

Objavljeno: 01.12.22 u 15:55

Hrabre izjave defanzivca Švajcarske!

Sutrašnja utakmica nije bitna samo za Srbiju već i za Švajcarsku. Na stadionu 974 će ove dve reprezentacije sutra od 20 časova po srednjeevropskom vremenu odigrati ključni meč za prolaz dalje na Mundijalu u Kataru.

Na konferenciji za medije od igrača Švajcarske pojavio se defanzivac Mančester Sitija, Manuel Akanđi.

Zaista mi to nije bitno. Bez obzira koji od njih bude na terenu, obojica su dobri napadači, dokazani u svojim klubovima. Ne želim i ne mogu da biram. Biću spreman za utakmicu da odigram protiv njih najbolje što mogu. – tvrdi štoper „Natija“.

Veruje da je njegov tim bolji od Srbije, ali sutra će se sve videti.

Videćemo sutra. Teško je predvideti ko će dominirati. Pokušaćemo da to budemo mi, ali ne znam šta možemo da očekujemo od Srbije, niti oni znaju šta mogu od nas. Verujem da smo bolji tim. – ističe Akanđi.

Naravno i on je upitan o utakmici iz 2018. godine, ali ne misli da će uticati na sutrašnju.

Ne mislim da će ta utakmica uticati na ovu. Ta iz 2018. je bila nešto drugo, sutra smo ovde da igramo fudbal, da osvojimo tri boda i prođemo dalje. – rekao je igrač Mančester Sitija.

Njegova ekipa želi sva tri boda, ali „igra“ im i remi, tako da će biti oprezni u napadima.

Želimo sva tri, kao na svakoj drugoj utakmici, ali moramo da budemo pametni, znajući da nam je potreban samo jedan bod za prolaz. Moramo tako da namestimo „glave“. Srbija će nas napadati, ali ćemo napadati i mi. – zaključio je Manuel Akanđi.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter