0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

VELIKI PROBLEM ZA PIKSIJA: Standardni defanzivac pod znakom pitanja za meč sa Švajcarskom! (FOTO)

Objavljeno: 30.11.22 u 22:30

Potencijalna poteškoća pred meč odluke!

Tokom dana iz Dohe su stigle fantastične vesti kada je u pitanju zdravstveni bilten fudbalera naše reprezentacije. Delovalo je da selektor već sada ima kompletan tim na raspolaganju, ali prema saznanjima ‘Sport Kluba‘, situacija se zakomplikovala kada je jedan standardni član prve postave u pitanju.

Iskusni defanzivac, Miloš Veljković, još uvek nije u potpunosti sanirao i zalečio povedu zarađenu tokom duela sa nacionalnim timom Kameruna. Isti izvor navodi da je štoper Verder Bremena pod znakom pitanja za odlučujuću utakmicu sa Švajcarskom, koja je na programu u petak, od 20 časova.

Kompletan medicinski tim, kao i stručni štab sa igračima, nadaju se da će Veljković biti maksimalno spreman da pomogne ekipu u ostvarenju glavnog cilja zacrtanog uoči početka takmičenja.

FOTO: STARSPORT

Kada je u pitanju pozicija štopera, osim Veljkovića, selektor Dragan Stojković Piksi računa još na Strahinju Pavlovića, Nikolu Milenkovića, Stefana Mitrovića, Srđana Babića i Strahinju Erakovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter