0
Ostali sportovi

Foto: Printscreen/YouTube

VELIKA TRAGEDIJA U SVETU SPORTA: Čuveni biciklista poginuo nakon što ga je udario kamion

Objavljeno: 30.11.22 u 23:43

Reč je o velikom šampionu koji je ostao u sećanju onih pravih ljubitelja biciklizma

Proslavljeni italijanski biciklista Davide Rebelin nastradio je danas u 52. godini života nakon što ga je tokom treninga udario kamion.

Nakon teškog udarca za slavnog sportistu nije bilo spasa i uprkos brzoj interveniji lekarske ekipe i hitne pomoći samo je konstatovana smrt na licu mesta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Njegova smrt je potresla kompletan svet sporta pošto se radi o velikom biciklisti koji je na poznatoj trci Điro d’Italija beležio zaista izvanredne rezultate.

Pamtimo ga pored toga i po nastupu na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine kada mu je medalje oduzeta zbog doping skandala.

U toku svoje duge i uspešne karijere Rebelin je ostvario 61 pobedu na trkama, a najveća bez premca mu je pobeda na trci Đira d’Italije.

Moje najdublje saučešće njegovoj porodici i prijateljima, bio mi je profesionalni kolega i rival dugi niz godina – napisao je čuveni španski biciklista, Alehandro Valverde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter