0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

SRPSKI STRUČNJAK JE POSTAO LEGENDA U TURSKOJ: Alimpijević navijačima poklonio novu pobedu, a onda je usledilo zajedničko slavlje! (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.22 u 23:24

Četvrti trijumf na evropskoj sceni ove sezone!

U okviru 6. kola grupne faze Evrokupa košarkaši Burse ‘razbili’ su rumunski Kluž. Turski tim je u ‘Tofaš Spor Salonu‘ uz podršku skoro 5.500 hiljada navijača slavio sa ubedljivih 95:80. Ekipa koju sa klupe predvodi srpski stručnjak, Dušan Alimpijević, ostvarila je četvrti trijumf na evropskoj sceni od starta aktuelne sezone.

Mladi trener pravi fantastične rezultate u Turskoj iz sezone u sezonu, a više nema dileme da je postao prava legenda kluba. Alimpijević je u utorak produžio ugovor do 2025. godine, pa je nakon nove pobede imao dvostruki razlog za slavlje.

Po završetku meča bivši šef stručnog štaba Crvene zvezde je predvodio svoj tim do tribine gde se nalaze najvatrenije pristalice, a onda je usledilo zajedničko slavlje.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter