0
Katar 2022

Brazil's forward Neymar in action during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

ŠOKANTNE VESTI ZA BRAZIL: Nejmar nije spreman za prvi meč nokaut faze!

Objavljeno: 30.11.22 u 18:21

Veliki problem.

U pobedi reprezentacije Brazila nad Srbijom (2:0), najbolji fudbaler južnoameričke ekipe, Nejmar, se povredio.

Nije mogao da pomogne drugovima ni u drugom kolu Mundijala, gde je Selesao uz dosta muka probio disciplinovanu odbranu Švajcarske – 1:0.

Neće ga biti ni za utakmicu protiv Kamerunaca, ali Brazil je već obezbedio nokaut fazu tako da bi verovatno tu utakmicu preskočio i da je spreman.

Brazil’s forward Neymar (C) Sasa Lukic (L) and Strahinja Pavlovic during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022
foto: STARSPORT

Jasan plan je i bio da propusti grupnu fazu, međutim danas je stigla zabrinjavajuća vest. Fudbaler Pari Sen Žermena neće biti spreman ni za prvi meč nokaut faze Svetskog prvenstva u Kataru.

Protivnik Karioka će biti Urugvaj ili Gana, koji se bore za drugu poziciju u grupi H, tako da je sigurno da će izostanak Nejmara naštetiti ekipi selektora Titea.

Osim njega povređeni su i bekovi Danilo i Aleks Sandro. Ipak, za Danila je stigla vest da će biti spreman, dok je Aleks Sandro pod upitnikom.

Svoj meč osmine finala Brazilci igraju u ponedeljak od 20 časova.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter